Lipóti Termál –és Élményfürdő & Camping****

• Pihenőágy

Képek

Videó

Csodálatos természeti környezetben (Mosonmagyaróvártól 15 km-re, Győrtől 27- km-re) , a Szigetköz szívében búvik meg a Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termál – és Élményfürdő & Camping****, amely megjelenésében ország egyik legmodernebb fürdője. A nyugodt, csodálatos természeti környezetben található komplexum kettő gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, egy 1200m2-es strandmedencével, (melyhez hullámmedence, vízi park, óriás csúszdák kapcsolódnak), vízi játszó park és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom szauna házzal várja a fürdőzni vágyókat.

A K-7 I. sz. Termálkút vizét 2004.-ben gyógyvízzé minősítették.

A víz alacsony keménységű, nátrium hidrogén-karbonátos, fluoridos hévíz. Kopásos ízületi és gerincbetegségek, krónikus gyulladásos ízületi betegségek, reumatikus panaszok és balesetek mozgásszervi szövődményeinek kezelésére kiválóan alkalmazható.

A 10 hektár gyönyörű élő füves strand a fürdőzésen kívül számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyóknak. Nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas strand röplabda és foci pálya, kényeztető masszázsok, játszótér, szigetközi halakat bemutató halas-tó valamint hétvégenként változatos programok és bemutatók szórakoztatják a vendégeket.

A Lipóti Termál – és Élményfürdőben eltöltött nap nemcsak fürdőélmény, hanem az igényes, csodálatos virágokkal teli természet közeli környezetben egy egész napos pihenés, felüdülés és felejthetetlen kikapcsolódás minden korosztály számára.

Vendéglátó egységeink kínálata: büfé, pizzéria, vízi bár, étterem, grill sarok,kávézó – cukrászda.

A termálfürdő közvetlen szomszédságában található a négycsillagos Lipóti Termál Camping**** ahol a parcellán kívül lehetőség van mobilházak, faházak és hálókocsik bérlésére is.

9233 Lipót, Fő u. 84.Útvonaltervezés ide

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd   Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd   3400 Mezőkövesd, Napfürdő út 2.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Aquaticum DebrecenAquaticum Debrecen4032 Debrecen, Nagyerdei Park 1.
Makói Hagymatikum GyógyfürdőMakói Hagymatikum Gyógyfürdő6900 Makó, Makovecz tér 6.
Zalakarosi FürdőZalakarosi Fürdő8749 Zalakaros, Termál út 4.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben