Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő

• Élménymedence
  • Gyermekmedence
  • Ugrómedence

A 2012. május 31-én megnyitott Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan valóban családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket a hét minden napján. Nálunk minden korosztály gondtalan kikapcsolódása biztosított. A legkisebbek a bébi- és gyermekmedencében lubickolhatnak, vagy az uniós szabványoknak megfelelő játszótéren tölthetik az időt. Az iskolás korú gyerekek és a felnőttek az élmény-, ugró- és úszómedencében találhatnak felüdülést, vagy a négy óriáscsúszda egyikén száguldhatnak lefelé akár egyedül, akár kettesben egy “gumi-fánkon”. Az idősebb korosztály az ülő-, illetve a pezsgőmedence kényeztető masszázs funkciója várja. Az akadálymentes fürdő főépületben öltözők is várják a vendégeket.

A 3 hektáros új fürdő – amely közúton és vasúton is könnyen megközelíthető – területén a napágyak mellett a több mint 16 ezer négyzetméteres zöldfelület kínál teret a napozásra. Az aktív kikapcsolódást kedvelők a csúszdatorony mögötti homokos “plázson” kialakított strandkézi- és röplabdapályákon hódolhatnak kedvenc sportjuknak.

Reméljük, hamarosan Önt is a vendégeink között köszönhetjük!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1. 10
    Sárközi sandorne

Nagyon szép és tiszta

7100 Szekszárd, Sport utca 2.Útvonaltervezés ide