MoM Sport

1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.Mutasd térképen
Minősített fürdő
uszoda

Általános információk

  • Beltéri medencék
  • Büfé
  • Játszótér
  • Lift
  • Parkolás
  • Szauna
  • Wellness

Élményfürdő

  • Pezsgőfürdő

Leírás

Létesítményünkben 12 hónapon keresztül folyik az úszásoktatás. A szintfelmérőt követően a tudásszintnek megfelelő csoportba kerül a gyermek, és fejlődésének megfelelő ütemben kerül a magasabb szintű úszástudást elsajátított turnusba. Csoportos oktatásainkat elsősorban gyermekek részére indítjuk, de magán oktatás keretében szeretettel várjuk a gyermekeket és a felnőtteket is.
Oktatóink a Testnevelési Egyetemen szereztek diplomát, társalgási szinten beszélnek angolul. A maximális higiénia mindannyiunk közös érdeke, a hatályos ÁNTSZ szabályok szerint medencéinkben az úszósapka használata és a vizes helyiségek közösségi területein papucs viselése kötelező.

Uszodánkban oktatás, valamint nyaranta, hétköznaponként táboroztatás folyik, melyek miatt bizonyos sávok foglaltak lehetnek. Uszodánkban minimum 4 sáv az egyéni vendégek rendelkezésére áll a nyitva tartás teljes ideje alatt. Az oktatási időszak alatt is biztosítunk szabad sávokat vendégeink számára. Eseti vízfelület bérlés nincs. Szezoni és hétvégi időszakokban úszó- és napijegyes vendégeink zavartalan pihenése érdekében nem áll módunkban új partnerek részére vízfelületet bérbe adni. Minden esetben a meglévő szerződéses partnereink és vízfelület foglaltságunk függvényében döntünk a vízfelületeink hasznosításáról.

Medencefoglaltságunk mindig elérhető weboldalunkon, a recepción és a Facebook oldalunkon. A változtatás jogát fenntartjuk.

Vendégeink részére a recepción ingyenes értékmegőrző, illetve telefonmegőrző található, amelyet a belépőjegy váltásakor igényelhetnek. A kamerával védett értékmegőrzőnk rekeszeinek mérete 145 x 175 x 175 mm. Kis méretű tablet, telefon és pénztárca, kulcsok megőrzésére alkalmas. Kizárólag azt vesszük át megőrzésre, ami a kazettákba belefér. Csomagot, táskát, hátizsákot, laptopot biztonsági okokból sajnos nem áll módunkban megőrzésre átvenni. Letét biztosítását kérjük.

Írd meg a véleményed

Vélemények

Még senki nem minősítette ezt a fürdőt.

Értékelje Ön ezt a fürdőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

/ 10

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.

Térkép

1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.Útvonaltervezés ide
Loading
Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése

Hasonló fürdők

Hungarospa HajdúszoboszlóHungarospa Hajdúszoboszló4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
Harkányi Gyógy- és StrandfürdőHarkányi Gyógy- és Strandfürdő7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.
Kecskeméti FürdőKecskeméti Fürdő6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Aquaworld Resort BudapestAquaworld Resort Budapest1044 Budapest, Íves út 16.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben