Kecskeméti Fürdő

• Napozóágy
  • Úszómedence

Képek

A Kecskeméti Fürdő 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel rendelkező versenyuszoda, élményfürdő, valamint wellness és regionális gyógyfürdő, melyhez étterem is tartozik.
A hozzánk ellátogató vendégek számos magas színvonalú szolgáltatásunk közül válogathatnak. A Fürdőben összesen tizenhét medence és hat különböző részleg található. A vizes sportok szerelmesei a versenyuszodát, a szórakozni vágyók az élményfürdőt, a pihenés és relaxálás kedvelői a termál zónát és a szaunavilágot, a gyógyulni szándékozók a wellness- és gyógyászati részleget használhatják. Azoknak, akiknek fontos, hogy jóízűeket egyenek, az Aqua Étterem kínál ízletes ételeket. További szolgáltatásaink között megtalálható az AquaBody Fitness terem, a Halpedikűr Gyógyító Halkozmetika, manikűr és pedikűr, babaúszás, úszásoktatás, valamint egy úszófelszereléseket árusító bolt.
Programjaink közül a legnépszerűbbek a minden hónap második péntekén megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzések, valamint a csütörtök és vasárnap közötti, esti szaunaprogramok.
Szeretettel várjuk meglévő és új vendégeinket!

6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.Útvonaltervezés ide

Aquaworld Resort BudapestAquaworld Resort Budapest1044 Budapest, Íves út 16.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben
Bükfürdő Thermal & SpaBükfürdő Thermal & Spa9740 Bük, Termál krt. 2/A.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Saliris Resort EgerszalókSaliris Resort Egerszalók3394 Egerszalók, Forrás u. 6.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben