Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum

• Terápia

Képek

Videó

A Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum, Magyarország egyik legnagyobb rehabilitációs intézménye, a gyógyvízre alapozva több mint 60 éve áll a betegek gyógyításának szolgálatában és 2015-től már a Harkányi Psoriasis Centrum elnevezésű új 45 szobás szállodai színvonalú épületszárnnyal bővülve várja az ide érkező vendégeket.
Mozgásszervi rehabilitáció.

Az ország egyik legnagyobb mozgásszervi panaszokat kezelő intézményeként teljesen akadálymentesített környezetben, számos betegségcsoportokban végzünk eredményes és a betegek körében népszerű rehabilitációs tevékenységet.
Psoriasis kezelés.

A pikkelysömör kezelés a természetközeli fürdőkúra és a klasszikus bőrgyógyászati terápia elemeinek kombinációja. A harkányi gyógyvíz kedvező hatásának köszönhetően 14-21 napos intenzív kezeléssel a bőrtünetek lényeges javulása érhető el. Személyre szabott terápiás eljárást alkalmazunk, hogy a tünetmentes időszak a lehető legtovább tartson.
Programozott nőgyógyászati ellátás.

A nőgyógyászati ellátásunk keretében szakorvosi felügyelet mellett fizio- és balneoterápiás kezeléseket biztosítunk betegeink számára, melyek megoldást jelenthetnek a krónikus kismedencei betegségekkel, a genitális gyulladásokkal és fájdalmakkal, az inkontinenciával, az endometriózissal, a klimax szindrómával és a meddőség különböző formáival küzdőknek.

Programozott kardiológiai rehabilitáció
A súlyos kockázati tényezőktől terheltek vagy már megbetegedettek és eszközös, műtéti beavatkozást 4-6 héttel korábban kiállt stabil állapotú betegek számára nyújtunk önerőre építő, szívműködést javító szakmai programot, ahol a gondozás folyamatát kardiológiai szakrendelésünk révén biztosítjuk.

7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1.Útvonaltervezés ide

Zalakarosi FürdőZalakarosi Fürdő8749 Zalakaros, Termál út 4.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben
Gyulai VárfürdőGyulai Várfürdő5700 Gyula, Várkert u. 2.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben
Makói Hagymatikum GyógyfürdőMakói Hagymatikum Gyógyfürdő6900 Makó, Makovecz tér 6.