Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman

6726 Szeged, Középkikötő sor 1-3.Mutasd térképen

A Szegedi Partfürdő, Kemping és Apartman tavasztól őszig várja kedves látogatóit. Egyedülálló elhelyezkedésével az ország egyik legszebb fekvésű kempingje, közvetlenül a Tisza partján, 5 percnyi sétára Szeged belvárosától. A lapályos parton a fürdőzés és napozás mellett futballpálya, strand-röplabda pálya, büfék, vendéglátóegységek állnak a vendégek rendelkezésére, valamint a kijelölt tűzrakó helyeken bográcsozásra, szabadtéri sütésre, főzésre is van lehetőség. Céges rendezvények, csapatépítő találkozók, legény- és leánybúcsúk, szülinapok, ballagások lebonyolítására ideális szabadtéri terület.

A kempingezőket kellemes környezet várja az óriás nyárfák tövében, a lakókocsival érkezők számára pedig áramviteli és szennyvízürítési lehetőséget biztosítunk. Közös helységek, zuhanyzók, wc és főzőhelyiségek és mosoda is a vendégek rendelkezésére áll.

Felújított apartmanjainkban közel 150 fő részére tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. A szálláslehetőségek széles választéka áll vendégeink rendelkezésére, az egyszerű standard szobától kezdve a családi apartmanokig.

Vendégeink térítésmentesen használhatják a területen található sportpályákat, valamint a strandot.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6726 Szeged, Középkikötő sor 1-3.Útvonaltervezés ide

Mezőtúri Strandfürdő és Fedett UszodaMezőtúri Strandfürdő és Fedett Uszoda5400 Mezőtúr, 5400 Mezőtúr, Fekete István u. 1.
    Egri Termál- és StrandfürdőEgri Termál- és Strandfürdő3300 Eger, Petőfi tér 2.Baba- és családbarátRosszidőben is, beltéri medencék
    Rózsa fürdő TótkomlósRózsa fürdő Tótkomlós5940 Tótkomlós, Kossuth utca 2.
    Százhalombattai Városi StrandSzázhalombattai Városi Strand2440 Százhalombatta, Vasút u. 41.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőben

Bezárás