Fotók megtekintése

Hatvan Városi Strandfürdő

3000 Hatvan, 3000 Hatvan Teleki út 26.Mutasd térképen
 • Nyitva: Egész évben

Általános információk

 • Büfé
 • Csomagmegőrzés
 • Élményfürdő
 • Gyógyfürdő
 • Játszótér
 • Kültéri medencék
 • Parkolás
 • Strand

Élményfürdő

 • Élménymedence
 • Gyermekmedence

Leírás

A strand területén 5 büfé található, a pénztár mellett van értékmegőrző szekrény, játszótér, ingyenes parkolás.
Élményfürdő: gyermekmedence élmény elemekkel,
Termál fürdő : kültéri termálvizes ülőmedence élmény elemekkel
Leírás: A strand az Újhatvani városrészben található. A nyári szezonban nyitva tartó fürdőt egy közel hat hektáros, természetes parkos környezet veszi körül. Sok az árnyékot adó fa és a nyugodt pihenésre alkalmas szabad terület.A fürdő jelenleg négy medencével rendelkezik.
– A legrégebbi ezek közül a termálvizes medence, a mozgásszervi megbetegedésekre, izületi, gerinc és hátproblémák kezelésére alkalmas. A medence hőmérséklete 30-35 oC, élményelemei közé tartozik a víz alatti vízsugár valamint a nyakdögönyözők amiknek segítségével felfrissíthetjük szinte minden porcikánkat.
– A strandmedencében az egész család jól érezheti magát, Itt kedvükre labdázhatnak, ugrálhatnak és pancsolhatnak a 0.8 – 1.5 m –es vízben kicsik és nagyok.
Hőmérséklete : 25-27 oC-os
– A strand rendelkezik továbbá egy 33 méter hosszú 2.2 m mélységű feszített vízfelületű úszómedencével. Hőmérséklete : 23-27 oC-os

– A hatvani strandfürdő legújabb medencéje a gyermekmedence, mely 2017- ben került átadásra. A kicsik 8 éves korig vehetik igénybe a létesítményt ami különböző élményelemekkel várja a pancsolni vágyó gyerkőcöket.

Az aktív pihenést kedvelők és a sportolni vágyók számára kialakításra került egy focipálya, egy kisebb kosárpálya, egy lábtenisz és egy homokos röplabda pálya is.

Lehetőségünk van továbbá olyan árucikkek vásárlására a strand területén mint például a naptej, különböző játékok, úszópelus.

Írd meg a véleményed

Vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

/ 10

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.

Térkép

3000 Hatvan, 3000 Hatvan Teleki út 26.Útvonaltervezés ide No map id. :-(

Hasonló fürdők

Pápai Gyógy- és TermálfürdőPápai Gyógy- és Termálfürdő8500 Pápa, Várkert út 5.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Szentesi Sport- és ÜdülőközpontSzentesi Sport- és Üdülőközpont6600 Szentes, Csallány Gábor part 4.
Aqua Land Termál és ÉlményfürdőAqua Land Termál és Élményfürdő2300 Ráckeve, Strand u. 1.
Kehida Termál Gyógy- és ÉlményfürdőKehida Termál Gyógy- és Élményfürdő8784 Kehidakustány, Kossuth utca 62.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben