Gyulai Várfürdő

• Napozóágy
  • Pool bár

Videó

A hely, melynek minden cseppje „Vár”

A méltán híres, ötcsillagos fürdő, a Gyulai Várfürdő kényeztet, ellazít, megmozgat és gyógyít. Minden évszakban tökéletes szórakozást nyújt a család minden tagja számára. Egyedülálló környezetben, az Almásy Kastély 8,5 hektáros ősparkjában hódolhatnak az idelátogatók a napozás és a fürdőzés szenvedélyének.

A mesés víziparadicsom, az AquaPalota legcsábítóbb elemei a csúszás sebességét is mérő Fényalagút testcsúszda, és a gravitáció törvényeinek fittyet hányó, felfelé is tartó fánkos csúszda. A Vízibárban a vendégek szomjukat olthatják, az adrenalin szerelmesei pedig a 3,5 méter mély ugrómedencében tehetik próbára bátorságukat!

A télen-nyáron működő gyógyászaton lenyűgöző környezetben, kiváló szakemberek segítségével, megfizethető áron gyógyulhatnak vendégeink. Beltéri és kültéri, különböző hőfokú medencék és gyógyászati kezelések széles palettája várja a pihenésre vágyókat.

A Castello Wellness és Szaunaparkban a ma létező szaunafajták szinte mindegyike megtalálható. Hét különleges minőségű szauna, és a hozzájuk kapcsolódó aktív és passzív pihenőterek kényeztetik a szaunázni vágyó vendégeket, ahol hagyományos finn szauna mellett gőzkabinnal, infraszaunával és egy hamisítatlan, amolyan „gyulai” felöntési stílussal is találkozhatnak.

5700 Gyula, Várkert u. 2.Útvonaltervezés ide

Bükfürdő Thermal & SpaBükfürdő Thermal & Spa9740 Bük, Termál krt. 2/A.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Saliris Resort EgerszalókSaliris Resort Egerszalók3394 Egerszalók, Forrás u. 6.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben
Sárvári Gyógy- és WellnessfürdőSárvári Gyógy- és Wellnessfürdő9600 Sárvár, Vadkert u. 1.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék