Egri Török Fürdő

• Wellness

• Ülőmedence

Képek

Eger történelmi múltjának egyik maghatározó épülete a város szívében található Török Fürdő. Az írásos emlékek szerint 1610 és 1617 között épült. Jelenleg 6 medencével, magas színvonalú wellness és gyógyászati szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Három medence alját borító kövek között radon tartalmú gyógyvíz tör fel. További három medencét a mai kornak megfelelő élményelemekkel bővítettek.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3300 Eger, Fürdő utca 3.-4.Útvonaltervezés ide

Tiszaújvárosi Gyógy- és StrandfürdőTiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Pápai Gyógy- és TermálfürdőPápai Gyógy- és Termálfürdő8500 Pápa, Várkert út 5.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Sárrét Kincse Gyógyfürdő**** - PüspökladánySárrét Kincse Gyógyfürdő**** - Püspökladány4150 Püspökladány, 4150 Püspökladány Petőfi u. 62.

Bezárás