Egri Termál- és Strandfürdő

3300 Eger, Petőfi tér 2.Mutasd térképen
Baba- és családbarátRosszidőben is, beltéri medencék

• Gyógyfürdő
  • Strand

• Kültéri medencék
  • Úszómedence

Képek

Az Egri Termál- és Strandfürdő egy több mint 5 hektáron elterülő parkfürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma. Egyedi jellegzetessége, hogy az északi felén inkább a gyógyvizes, csendesebb fürdőző funkciók telepedtek meg, míg a déli területen, a gyermekbarát, fiatalosabb strandolás kapott helyet. Az egész évben nyitva tartó fedett-nyitott vízi élménysziget 12 medencével, kétféle gyógyvízzel, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe átjárási lehetőséggel rendelkezik.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1. 10
    Csathó Csaba

Ország egyik legszebb strandja.
    Kulturált és változatos.
    Két féle gyógyviz egy helyen.
    Egy radonos mozgásszervekre kiváló hatású (28-30 fokos), másik gyógyvíz megfelel szalóki demjéni víznek (38 fokos).
    Kis gyermektől az idős korig jó szívvel ajánlom.

3300 Eger, Petőfi tér 2.Útvonaltervezés ide

Pápai Gyógy- és TermálfürdőPápai Gyógy- és Termálfürdő8500 Pápa, Várkert út 5.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Kumánia Gyógy- és StrandfürdőKumánia Gyógy- és Strandfürdő5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben
Kehida Termál Gyógy- és ÉlményfürdőKehida Termál Gyógy- és Élményfürdő8784 Kehidakustány, Kossuth utca 62.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben