Csokonyavisonta Gyógy – és Strandfürdő

7555 Csokonyavisonta, Fürdő tér 1.Mutasd térképen

Csokonyavisonta a különleges hangulatú Belső-Somogy települése, ahol 1943-ban olajkutatás során 73 fokos vizet találtak. Kiderült, hogy a víz kiváló gyógyhatással rendelkezik mozgásszervi, nőgyógyászati, gyulladásos, gerincelfajulásos megbetegedések kezelésében. Kilenc medencével, árnyékot adó fáival, kellemes környezettel várja az idelátogató pihenni vágyókat. Jól felszerelt vendégszobákkal, horgászati lehetőséggel, gyógyászati szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. A fürdő közvetlen átjárást biztosít a mellette elhelyezkedő kempingezni érkező vendégek számára. A kempingben szép, nyugodt, környezetben lehetőség van grillezésre, bográcsos főzésekre is. Várjuk azokat a vendégeinket, akik huzamosabb időt szeretnének eltölteni nálunk, erre a kemping helybérlet nyújt lehetőséget. Az óriáscsúszda használata egész nyáron ingyenes. A sportolni vágyókat feszített víztükrű úszómedence,strandröplabda pálya, ping-pong ,kerékpár kölcsönzési lehetőség várja.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7555 Csokonyavisonta, Fürdő tér 1.Útvonaltervezés ide

Bogácsi Gyógy-és StrandfürdőBogácsi Gyógy-és Strandfürdő3412 Bogács, Dózsa György u. 16.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencékSzállás fürdővel egy épületben
    Sárrét Kincse Gyógyfürdő**** - PüspökladánySárrét Kincse Gyógyfürdő**** - Püspökladány4150 Püspökladány, 4150 Püspökladány Petőfi u. 62.
    Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd   Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd   3400 Mezőkövesd, Napfürdő út 2.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
    Igali-GyógyfürdőIgali-Gyógyfürdő7275 Igal, Rákóczi tér 30.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék

Bezárás