Víz világnapja

2019. március 20.

2019. március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját. Ebben az évben az esemény szlogenje: Vizet mindenkinek! Ez a jelszó pontosan érzékelteti, milyen nagy kihívás ma a világban, hogy minden egyes ember számára elérhető legyen a víz.

A Víz Világnapja alkalmából számos fürdő várja kedvezményekkel és színes programokkal a látogatókat. Néhányat kigyűjtöttünk a Magyar Fürdőszövetség tagjainak programjai közül. Ajánljuk ezeket minden kedves érdeklődő figyelmébe!

A Sárrét Kincse Gyógyfürdő**** Püspökladányban a fürdőbelépőből 50 % kedvezményt, valamint díjtalan szauna használatot kínál.

Az algyői Borbála Gyógyfürdő március 22-én 30%-os jegyár kedvezménnyel vesz részt a programban.

A Zalakarosi Fürdő rajzpályázatot hirdetett a helyi Móra Ferenc Általános Iskolával a víz világnapja alkalmából, melynek témája a víz. A pályázat eredményhirdetésére és az értékes díjak átadására a víz világnapján 2019. március 22-én pénteken 15 órakor kerül sor a fürdőben.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben és a Miskolctapolcai Strandfürdőben általános iskolás osztályokat látnak vendégül, amely során előadással mutatjuk be a víz fontosságát, történetét, illetve a fürdőket, valamint interaktív játékokkal kedveskednek nekik, ahol több ajándékot is nyerhetnek.

A Szegedi Anna Fürdő Az éltető víz címmel tart előadást, majd egy túra keretein belül ismerkedhetnek meg a fürdővel a látogatók. Továbbá Vizek, versek, dalok – avagy produkció a fürdőetikettről előadást tekinthetik meg a kedves érdeklődők.

A Szegedi Napfényfürdő Aquapolis 2019. március 23-24. (szombat, vasárnap) előzetes bejelentkezést követően, 15 főtől 10% csoportos kedvezményt biztosít alapjegy vásárlása esetén.

A Kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft. hagyományszerűen egy délutáni úszóversenyt rendez a helyi diákoknak.

A Zala megyei iskolások körében egy rajzpályázatot hirdettek meg, melynek a nyertesei ingyen ellátogathatnak a Lenti Gyógyfürdőbe.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő minden megvásárolt teljes árú jegy mellé ásványvizet és úszójegyet ad ajándékba a Víz Világnapján.

E jeles nap alkalmából több programmal is készülnek a Kecskeméti Fürdő vendégeinek. Gyertyafényes termálfürdőzés március 22-én, pénteken 18.00 órától a kültéri termál medencében, továbbá különböző szaunaprogramok lesznek a fürdő szaunavilágában.

Bükfürdőn aqua jogging és aqua dance, valamint aktív vízi torna várja a kedves látogatókat.

A részletekért látogassanak el a fürdők honlapjára!

Megosztás