Világbajnok szaunamesterek Magyarországon

2019. február 13.

A február 16-17-i hétvégén sor kerül az első hazai improvizációs szaunamester bajnokságra a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.

A hazai szaunamesterek tanulhatnak a meghívott profi szakemberektől, bővíthetik szakmai kapcsolatrendszerüket. Február 16-17-én 10 órától indulnak a programok, szombaton 21 óráig, vasárnap pedig 18 óráig tartanak.

A rangos eseményre hazánkba érkezik Lengyelországból Maciek Piczura és Karolina Jarząbek egyéni és páros szaunamester világbajnokok, továbbá a korábbi háromszoros szaunamester világbajnok, a holland Rob Keijzer. A szakmai legendákat három nemzet bajnokai kísérik: a világbajnokság cseh fordulójának bajnoka Eliš Blažek, a szlovák forduló nyertese Robert Židek, és természetesen a magyar nemzeti forduló győztese Farkas Evelyn, és a friss Freestyle Masters győztes Szép Boglárka is Bükfürdőn lesz a hétvégén. A szaunamester világbajnokság szakértő zsűri csapatát Pavel Hofrichter cseh és Zelenák János magyar szakértő képviselik.

Bővebb információ az alábbi linken: