Szaunázók hétvégéje – Országos szezonnyitó szauna programok

2018. szeptember 21.

A Magyar Fürdőszövetség idén első alkalommal rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét, mely a szövetség új kezdeményezése. Az országos szezonnyitó szauna programokat 2018. október 5-7. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók. A hagyományteremtő céllal megvalósítandó eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A három napot érintő hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 6-án 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Debrecenig.

A programhoz való csatlakozás feltétele a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltése és az info@furdoszovetseg.hu e-mail címre történő elküldése.

A Magyar Fürdőszövetség örömmel veszi azon partnerek csatlakozását is, akik nem a Szövetség tagjai, de szívesen részt vesznek ebben a programban. Mindezt a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltésével, elküldésével, továbbá 30.000 Ft + ÁFA részvételi díj megfizetésével tehetik meg. A Szaunázók hétvégéje programon való részvétel a Magyar Fürdőszövetség tagjai számára természetesen ingyenes.

Minden szükséges információt megtalálnak az alábbi dokumentumban.

szauna szezonnyitó_ 2018_felhívás csatlakozásra_1

Csobbanj Velünk facebook oldalunkon továbbra is friss információkkal jelentkezünk a Szaunázók hétvégéje országos program kapcsán is.

 

Megosztás