Sulival a fürdőbe kampány

2018. május 8.

Sulival a Fürdőbe kampány

Fürdők és programjaik

2018. június

 

Békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Békéscsaba

www.arpadfurdo.hu

A diákok és kísérőik 3 órás belépővel egész napra igénybe vehetik a Fürdő szolgáltatásait.

 

Szentesi Sport- és Üdülőközpont   

Szentes

www.udulokozpont-szentes.hu

Június 1-15. között kedvezményes belépővel várják az általános és középiskolás csoportokat. A kedvezményes belépő tartalmazza az úszómedencék, a csúszda, az élménymedence, a kültéri termál medencék és a gyermekmedencék korlátlan használatát.

 

Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. 

Hajdúszoboszló

www.hungarospa.hu

Június 1-15. között minimum 20 fős csoport esetén 20% kedvezményt biztosítanak az Aquapark belépő árából + 21. főnek ingyenes.

 

Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdő

Hódmezővásárhely

www.hodfurdo.hu

A fürdőbe, strandra érkező diákcsoportokat, kiránduló osztályokat 25% belépődíj kedvezménnyel várja a létesítmény.

 

Aquarius Élmény- és Parkfürdő

Nyíregyháza

www.sostort.hu

Június 4-15. között hétköznapokon az előzetesen bejelentkezett, minimum 10 fős iskolai csoportok esetén a diákoknak és a tanároknak is egységesen 1.000 Ft/fő a belépőjegy. Jelentkezés a sostort@sostort.hu e-mail címen. A jelentkezéskor fel kell tüntetni az érkezés időpontját, a csoport vezetőjének e-mail címét és telefonszámát.

 

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Tiszakécske

www.tiszapartifurdo.hu

Június 1-15. között a gyermek (3-14 év) napi belépőjegy vásárlása esetén a vásárló ajándékba kap 1 db gyermek (3-14 év) napi fürdő belépőjegyet, melyet 2018. augusztus 31-ig használhat fel.

 

Napfényfürdő Aquapolis Szeged – Ligetfürdő Kft.

Szeged

www.napfenyfurdoaquapolis.com

Június 1-15. között hétköznapokon, nyitvatartási időben minimum 15 fő esetén a 3 órás fürdőbelépő kedvezményes áron vásárolható. Előzetes bejelentkezés szükséges a látogatás előtt minimum két munkanappal a marketing@napfenyfurdoaquapolis.com e-mail címen.

 

Aqua Land Termál és Élményfürdő

Ráckeve

sales@aqua-land.hu

Június 1-15. között két választható opcióval készülnek a fürdőben, melyeket egyrészt Direct Mail, másrészt online reklám formájában fognak népszerűsíteni:

  1. Csoportos látogatás esetén (10 fő felett) 15 % kedvezményt biztosítanak a belépőjegyek árából. Kísérő tanárok 2 fő létszámig ingyenes belépőjegyet kapnak. Csúszdaparkhoz 50 %-os belépőjegyet biztosítanak. Ezeken felül a területükön és üzemeltetésükben található Tókert Csárdában opcionálisan választható ebédet biztosítanak, kedvezményes, 650 Ft/fő áron.
  2. Minden a fentiek szerint, azzal a különbséggel, hogy a fürdő területén található campingben ajánlanak fel sátorozási lehetőséget. Ebben az esetben a camping személyi díjból adnak a 15 %-os kedvezményt.

 

Városi Gyógyfürdő és Uszoda

Csongrád

www.csongradfurdo.hu

Június 1-15. között a belépő 600 Ft/fő, a kísérőnek is. A belépővel a csúszda, és 10 éves korig a játszóház is használható.

 

Gránit Gyógyfürdő Zrt.

Zalakaros

www.hellozalakaros.hu

Minimum 10 fő diák és 1 fő kísérő esetén a csoportos iskolás strandfürdő belépőjegy 1.450 Ft/fő, a csoportos iskolás komplex belépőjegy 2.400 Ft/fő. A kedvezmény minden további 10 fő diák és 1 fő kísérőre is érvényes.

Az ajánlat 2018. december 31-ig bármely időszakban érvényes. Előzetes jelentkezés szükséges.

 

Makói Gyógyfürdő Zrt.

Makó

www.hagymatikum.hu

Március 1. és október 31. között az osztálykirándulás kedvezmény keretein belül a 2.200 Ft/fő a fürdő belépőjegy, amely magába foglalj a csoportos étkezést is.

 

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mórahalom

www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Május 2. és június 22. között munkanapokon (hétfőtől péntekig).

Egész napos fürdőzés a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, valamint látogatás a Mini Hungary Parkba 2018. május 2. június 22. között hétköznapokon (hétfőtől péntekig). Kombinált belépőjegy: 1.800 Ft/fő.

Felhasználási feltételek: minimum 15 fős csoport, előzetes regisztráció a +36-62/281-039-es telefonszámon. A belépőjegyek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő főpénztárában vásárolhatók meg.

 

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Bük

www.bukfurdo.hu

Június 1-15. között 20 fő feletti csoportok számára kedvezményes belépőjegy vásárolható a fürdő Gyógy- és Strandfürdő zónájába, 1.350 Ft/fő áron. Felnőtt kísérőknek létszámtól függően biztosítanak kedvezményt.

 

Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Harkány

www.harkanyfurdo.hu

Június 1-15. között.

Az egész napos csoportos diák strandbelépő 1.600 Ft/fő helyett 990 Ft/fő.

15 fős csoport esetén 1 kísérő tanár számára ingyenes belépés, 15 fő felett 2 kísérő tanár számára ingyenes belépés. További kísérők számára az egész napos strandbelépő ára 990 Ft/fő. Az ár tartalmazza a csúszdapark, a sport úszómedence, a Lepke medence, a sportpálya és a játszótér, valamint a fedett Gyermekrészleg korlátlan használatát.

Az iskolai csoportok érkezését 1 héttel korábban jelezni kell a 72/580-881, vagy a marketing@harkanyfurdo.hu e-mail címen.

 

Kerekdombi Termálfürdő

Tiszakécske

www.termaldomb.hu

Június 1-15. között csoportos árengedménnyel várják a diákokat, ami a diák, illetve gyerek belépőjegy esetén 50% kedvezmény.

 

Aquapalace Kft.

Szentedre

www.v-8.hu

Június 1-15. között 50% kedvezmény a bowling árából.

 

Kecskeméti Fürdő

Kecskemét

www.kecskemetifurdo.hu

Június 1-15. között, kizárólag hétköznapokon, létszámtól függően kedvezményes belépőjegy iskolai csoportok számára. Előzetes bejelentkezés szükséges az info@kecskemetifurdo.hu e-mail címen.

 

 

 

 

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Kisújszállás

www.kumania.hu

Amennyiben az akció ideje (2018. 06. 01-15.) alatt HÉTKÖZNAPOKON csoportosan érkeznek fürdőnkbe a diákok (csoportos belépőt vásárolnak – min. 10 fő), a csoport tagjai 10 év fölött csúszdajegyet kapnak ajándékba.

 

 

Megosztás