Sajtóközlemény – Strandok Éjszakája

2018. július 25.

Idén kilencedik alkalommal szervezi meg tagszervezeteivel közösen a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakája rendezvényt. Július 27-e éjszaka az ország közel 40 fürdője várja meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel és szórakoztató programokkal a strandolni vágyókat.

Bükfürdőtől Kisújszállásig, Makótól Zalakarosig változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel és természetesen éjszakai csobbanással nyitják meg kapuikat a fürdők. A zenei programok mellett tematikus szauna programok, aquazumba, vízi aerobic, homokszobor építő verseny, sportprogramok, habparty, lézershow és tűzzsonglőrök nyújtanak felejthetetlen kikapcsolódást a péntek estéhez.

A Magyar Fürdőszövetség elnöke, Boros László Attila reményét fejezi ki, hogy a meghirdetett programok elnyerik mind a fiatalok, mind a fiatal felnőttek és családjuk tetszését, így sokan fognak élményekkel gazdagodva hazatérni az éjszakai fürdőzésből. A fürdőszövetség és a programhoz csatlakozott fürdők ezúton is kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos strandolásra. Valljuk, hogy a fiatalok a fürdőkben is jól érezhetik magukat és egy nyári péntek éjszakai fürdőzés is lehetőséget biztosít arra, hogy hazai fürdőink sokszínű szolgáltatásait bemutathassuk.

Boros László Attila a Strandok Éjszakája 2018 sajtótájékoztatóján

Zámbori Péter, a fürdőszövetség választmányi tagja a sajtótájékoztatón elmondta, hogy szinte minden fiatal ábrándozik a barátokkal arról, hogy éjszaka belógjanak egy strandra, hogy együtt csobbanjanak a csillagos ég alatt. Most mindezt legálisan is megtehetik, hiszen a szövetség mottója: Csobbanj Velünk!

A csatlakozott fürdők által meghirdetett programokról a fürdőszövetség honlapján, a www.furdoszovetseg.hu oldalon kaphatnak bővebb tájékoztatást.

Megosztás