Strandok Éjszakája

2021.07.31.

Az idei évben XII. alkalommal kerül meghirdetésre a Magyar Fürdőszövetség által a Strandok Éjszakája rendezvény.

Időpont: 2021. július 31. (szombat)

A fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat saját, már kialakult nyitvatartási rendjéhez.

Kérjük, amennyiben csatlakozni kíván a Strandok Éjszakája programhoz, töltse ki az alábbi linkről elérhető szándéknyilatkozatot és juttassa el az info@furdoszovetseg.hu e-mail címre.

Strandok Éjszakája_csatlakozási szándéknyilatkozat_2021

A helyi eseményeket hirdető plakát kreatívját a beérkezett regisztrációt követően megküldjük a csatlakozó fürdő részére.

A programhoz történő csatlakozás a Magyar Fürdőszövetség tagjai részére díjmentes. A Magyar Fürdőszövetség örömmel veszi azon partnerek csatlakozását is, akik nem a Szövetség tagjai, de szívesen részt vesznek ebben a programban. Tagviszonnyal nem rendelkező létesítmények a szándéknyilatkozat kitöltésével, visszaküldésével, ezt követően 30.000 Ft + ÁFA részvételi díj megfizetésével kapcsolódhatnak ehhez az országos eseményhez.

A jelentkezések visszaküldési határideje: 2021. július 16.

Kérjük, hogy az időpontot tartani szíveskedjenek, annak érdekében, hogy az eseményt megelőzően a média felé hatékony tájékoztatást tudjunk végrehajtani.

A rendezvényhez csatlakozó fürdők részletes programjait, kedvezményeit, nyitvatartási idejüket, valamint az elérhetőségeiket folyamatosan frissítve közzétesszük. 

 

Megosztás