Októberben újra Szaunázók Hétvégéje – Várjuk tagjaink és további partnerek csatlakozását is

2019. szeptember 17.

A Magyar Fürdőszövetség 2019. október 5-6. között immáron második alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. A tavalyi sikerekhez hasonlóan a fürdőszövetség tagszervezetei és a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatók színes programválasztékkal várják a vendégeket.

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Debrecenig.

A programhoz való csatlakozás feltétele a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltése és az info@furdoszovetseg.hu e-mail címre történő elküldése.

A Magyar Fürdőszövetség örömmel veszi azon partnerek csatlakozását is, akik nem a Szövetség tagjai, de szívesen részt vesznek ebben a programban. Mindezt a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltésével, elküldésével, továbbá 30.000 Ft + ÁFA részvételi díj megfizetésével tehetik meg. A Szaunázók hétvégéje programon való részvétel a Magyar Fürdőszövetség tagjai számára természetesen ingyenes.

Minden szükséges információt megtalálnak az alábbi dokumentumban.

Szauna szezonnyito 2019_felhivas-csatlakozasra

Csobbanj Velünk facebook oldalunkon továbbra is friss információkkal jelentkezünk a Szaunázók hétvégéje országos program kapcsán is.

Megosztás