Októberben Szaunázók Hétvégéje – Várjuk tagjaink és további partnerek csatlakozását is!

2020. szeptember 10.

A Magyar Fürdőszövetség 2020. október 2-4. között immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket.

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 3-án 16.00 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni.

A programhoz való csatlakozás feltétele a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltése és az info@furdoszovetseg.hu e-mail címre történő elküldése.

A Magyar Fürdőszövetség örömmel veszi azon partnerek csatlakozását is, akik nem a Szövetség tagjai, de szívesen részt vesznek ebben a programban. Mindezt a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltésével, elküldésével, továbbá 30.000 Ft + ÁFA részvételi díj megfizetésével tehetik meg. A Szaunázók Hétvégéje programon való részvétel a Magyar Fürdőszövetség tagjai számára természetesen ingyenes.

Minden további információ, illetve a csatlakozási szándéknyilatkozat letölthető az alábbi linkekről:

Szauna szezonnyito 2020_felhivas-csatlakozasra

Szauna szezonnyito 2020_jelentkezési lap

Megosztás