Októberben Szaunázók Hétvégéje – Várjuk tagjaink és további partnerek csatlakozását is!

2023. szeptember 6.

A Magyar Fürdőszövetség 2023. október 7-8. között immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket.

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 7-én 16.00 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni.

A Magyar Fürdőszövetség örömmel veszi azon partnerek csatlakozását is, akik nem a Szövetség tagjai, de szívesen részt vesznek ebben a programban. Mindezt a Csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltésével, elküldésével, továbbá 38.000 Ft részvételi díj megfizetésével tehetik meg. A Szaunázók Hétvégéje programon való részvétel a Magyar Fürdőszövetség tagjai számára természetesen ingyenes.

Kérünk minden létesítményt, aki csatlakozni kíván a szezonnyitó eseményhez, töltse ki az alábbi linken található űrlapot:

https://forms.gle/bnnJYb8sNHkjMUDZ7

A jelentkezés határideje: 2023. szeptember 29. (péntek).

Minden további információ letölthető az alábbi linkről:

2023 Szaunázók hétvégéje_Felhívás csatlakozásra

A kampány támogatására tervezett kreatív anyagot, a program forgatókönyvét és az összevágott zenét a jelentkezés megküldését követően küldjük el a csatlakozó fürdő részére.

Megosztás