Beszámoló az őszi közgyűlésről

2022. november 22.

A Magyar Fürdőszövetség 2022. november 14-15. között tartotta meg őszi közgyűlését a Grand Hotel Esztergomban.

Az esztergomi közgyűlést Kántás Zoltán, a szövetség elnöke nyitotta meg, ezután a jelenlévőket Steindl Balázs Esztergom város alpolgármestere, majd Őry István, a Gran Spa and Sport Kft. ügyvezetője köszöntötte.

A köszöntők után Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettese tartott átfogó előadást a turizmus aktuális helyzetéről és a fürdőket érintő szakmai kérdésekről.

A közgyűlés további előadásainak fókuszában az energiaválságra adható válaszok álltak.

A közgyűlés első napjáról bővebben az alábbi linken olvashatnak:

https://turizmus.com/desztinaciok/furdoszovetseg-kozgyules-ntak-vedjegyek-teli-kampany-1183989

A közgyűlés második napján Kántás Zoltán elnök beszámolt a tavaszi közgyűlés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről, felvázolta a magyarországi fürdők legégetőbb gondjait, feladatait és eredményeit. Az elmúlt időszak rendezvényeinek – Strandok Éjszakája, Szanuázók Hétvégéje, Magyar Fürdőkultúra Napja– sikerei is bemutatásra kerültek.

A Magyar Fürdőszövetség közgyűlésének második napján a küldöttek elfogadták az alapszabály és az SZMSZ módosítását, majd az elnökség tagjává választották Zsadon Endrét, a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő igazgatóját.

A közgyűlésen összesen három taggal bővült a Magyar Fürdőszövetség létszáma, elfogadásra került Aquasziget Élményfürdő, Dinax Kft. és a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tagfelvételi kérelme.

Átadásra kerültek a Nemzeti Tanúsító Védjegyek, melyeket Mogyorósi Ferenc, a Minősítő Bizottság elnöke adott át az érintett fürdőknek.

A közgyűlés második napjáról bővebben az alábbi linken olvashatnak:

https://turizmus.com/szabalyozas-orszagmarketing/elkeszult-a-magyar-furdoszovetseg-tanulmanya-a-fennmaradasrol-1184006

Megosztás