#BeActive Fórum 2019 – Európai Sporthét értékelése

2019. december 3.

A Magyar Sport Házában 2019. november 28-án került megrendezésre a #BeActive Fórum 2019, ahol bel-és külföldi előadók részvételével értékelte a MASPORT az Európai Sporthét programjait. A fórum Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökének megnyitójával és az Európai Sporthét hazai tapasztalatainak bemutatásával kezdődött. A magyar fürdők, és az általuk szervezett sportprogramok jelentőségét Mezősi Csilla, az Európai Fürdőszövetség főtitkára és Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára mutatta be. A sportért felelős államtitkárság részéről Sárfalvi Péter sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár tartott előadást.

Az idén szeptember 23-30. között ötödik alkalommal lezajlott program az Európai Bizottság kezdeményezése, mellyel egész Európa-szerte népszerűsíteni szeretnék a sportot és a testmozgást, és arra ösztönözni az európaiakat, hogy ne csak a Sporthét keretében, hanem az év többi részében is legyenek aktívak.

Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára a magyar fürdők, és az általuk szervezett sportprogramok jelentőségéről tartott előadást

Megosztás