Szombathelyi Fedett uszoda és Termálfürdő

• Nyakzuhany
  • Ülőmedence
  • Úszómedence

Szombathely zöldövezetében a Csónakázó-tó, az Ezredévi park és a Tófürdő szomszédságában helyezkedik el az egész évben nyitva tartó Fedett uszoda, Vízilabda Akadémia és az idényjelleggel működő Termálfürdő, mely a város polgárain kívül az ide látogató vendégeknek is kellemes időtöltést nyújt. A feltöltődést és a pihenést a medencéken kívül számos más szolgáltatás is biztosítja, a gépkocsival érkezőknek ingyenes, tágas parkoló áll rendelkezésére.

A Fedett Uszodában feszített víztükrű, 50 méteres, 8 sávos, kiváló minőségű úszómedence ad lehetőséget a sportolásra, míg a tanmedence a gyermekek úszásoktatását szolgálja.
A lazítómedence mellett a női és férfi szaunák is kellemes kikapcsolódást biztosítanak. Az uszodában egyéb szolgáltatásként masszázs és büfé áll a vendégek rendelkezésére.

A Vízilabda Akadémia egy 33 méteres sportmedence, mely elsősorban a profi- és az utánpótlás korú vízilabdások sportcélú felhasználására szolgál, valamint a nyári időszakban a közönségforgalom veheti igénybe.

A Termálfürdő közel 4 hektáron, parkosított környezetben várja vendégeit. Időszakos jelleggel, májustól szeptemberig üzemel. A Termálfürdő területén a feszített víztükrű ülőmedencében pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok kényeztetik a fürdőzőket. A gyermekmedencében szivárvány csúszda, vízpermet, nyakzuhany és vízgomba ad alkalmat az önfeledt játékra. A medencék felett korszerű, UV-szűrős tetőszerkezet biztosít védelmet a nap káros sugarai ellen.

9700 Szombathely, 9700 Szombathely, Bartók Béla körút 41.Útvonaltervezés ide No map id. :-(

Pápai Gyógy- és TermálfürdőPápai Gyógy- és Termálfürdő8500 Pápa, Várkert út 5.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Szentesi Sport- és ÜdülőközpontSzentesi Sport- és Üdülőközpont6600 Szentes, Csallány Gábor part 4.
Aquarius Élményfürdő NyíregyházaAquarius Élményfürdő Nyíregyháza4431 Nyíregyháza, Fürdőház tér 2.