Aquarius Élményfürdő Nyíregyháza

• Napozóágy
  • Úszómedence

Videó

Nyíregyháza üdülőövezetében, a 320 hektáros tölgyerdő ölelésében fekvő Sóstógyógyfürdő varázslatos világának szívében található az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, melyek egyik fő kincse a nátrium-kloridos, jódos, brómos, gyógyvíz, mely kiváló hatással bír reumatikus, mozgásszervi és egyes nőgyógyászati megbetegedések esetén.  Az Élményfürdő az év minden napján nyitva tart, a szabadtéri Parkfürdő pedig nyáron várja a látogatókat.

A két fürdő különlegessége, hogy szomszédosak egymással, a nyári szezonban egy belépőjeggyel látogathatók, itt a család minden tagja megtalálja a számára kedves kikapcsolódási formát.

A páratlan növénykultúrával rendelkező Parkfürdőben az úszás szerelmesei egy fantasztikus versenyuszoda habjait szelhetik, a kalandok kedvelőit pedig sodrófolyosó, zuhatag és több nagysebességű óriáscsúszda is várja! A fürdő minősített gyógyvize négy medencében, exkluzív környezetben kényeztet testet és lelket egyaránt, a felüdülést pedig Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja teszi teljessé, ahol éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik!

A fedett Aquarius Élményfürdőben a felnőttek a Termálvilág élményelemekkel felszerelt gyógyító erejű vizében, avagy masszőrök szakavatott kezei között pihenhetnek, a sodrófolyosó, vízfüggöny, kamikaze csúszda és hullámmedence révén itt sincs hiány kalandokból, a gyermekeket pedig mesés Gyermekvilág várja!

4431 Nyíregyháza, Fürdőház tér 2.Útvonaltervezés ide

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd   Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd   3400 Mezőkövesd, Napfürdő út 2.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék
Harkányi Gyógy- és StrandfürdőHarkányi Gyógy- és Strandfürdő7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.
Tiszaújvárosi Gyógy- és StrandfürdőTiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.Baba- és családbarátÉtkezési lehetőség a fürdőbenRosszidőben is, beltéri medencék