Magyar Fürdőszövetség
Az Európai Gyógyfürdőszövetség Tagja

Strandok Éjszakája 2014

Augusztus 1-én, pénteken Strandok Éjszakája 49 fürdőben országszerte, változatos programokkal!

Augusztus 1-én pénteken legalább 50.000 vendég látogat majd el azokba a fürdőkbe, amelyek csatlakoztak a Strandok Éjszakája elnevezésű rendezvényre. Az eseményt ötödik alkalommal szervezi meg a Magyar Fürdőszövetség. A legtöbb fürdő, strand különleges programokkal, hosszabbított nyitva tartással és sok esetben kedvezményes belépőkkel várja a vendégeket.

A látogatók augusztus első napján országszerte 49 helyszínen élvezhetik éjszaka a fürdők különleges szolgáltatásait. Az eseményt azért ebben az időpontban szervezzük meg, mert a virrasztani vágyó vendégek elé a nyár utolsó hónapjában különleges látvány tárul. Az égbolton augusztusban gyakran figyelhetünk meg hullócsillagokat és a forró nyári éjszakán mindenkinek kellemes időtöltés az éjszakai fürdőzés. A hét elején tapasztalt rossz időt is ezen rendezvénnyel tervezzük feledtetni és újra átadni a forró nyári napoknak a szünidőt. A fürdők jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja a vendégeket.

A résztvevő fürdők listáját a jobb oldalon található menüsorból tudják letölteni, előzetesen ízelítő a fürdők programjaiból az alábbi képekre kattintva:

Social: