Hungary Card 2014-es katalógus

Felhívás és kedvezményes megjelenési lehetőség Hungary Card katalógusában.

Hungary Card felhívása tagjainkhoz:

Tisztelt Fürdőszövetségi Tagok!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Fürdőszövetség tagjait, hogy a Magyar Fürdőszövetség és Hungary Card között létrejött együttműködési megállapodás folytatásaként a 2013 decemberben megjelenő 2014-es Hungary Card- Hungary Info turisztikai katalógusban 2013 november 15-ig 1/2 oldal felület díjtalanul áll rendelkezésre a Fürdőszövetség azon tagjainak akik a Hungary Card - Magyar Turizmus Kártya partnerei (avagy most jelentkeznek) és egy kártyához egy alkalommal maximum 2 fő részére minimum 40% kedvezményt nyújtanak.

A 2013 katalógus virtuális változata letölthető itt: http://www.hotelinfo.hu/katalogus2013/

A felületek ellenértékeként kedvezményt kérünk aminek a javasolt mértéke egy alkalommal 2 fő részére 40 - 50% kedvezmény nyújtása, amely a Hungary Card mellékletét képező papír alapú szelvényfüzettel vagy az interneten keresztül elektronikus úton vehető igénybe.
A Hungary Card 14 éve van a piacon. A felhasználói tábor kb. 30.000 fő és hozzávetőlegesen 1.300 kedvezményt nyújtó partnerünk van.

Amennyiben szeretnének Önök is a kedvezményt nyújtó partnereink közé tartozni kérjük, hogy jelezzenek vissza a marketing@hotelinfo.hu címre. Az 1/2 oldal anyaghoz az alábbi minták alapján fotókra és szövegre lesz szükségünk:

AJKA KRISTÁLYFÜRDŐ: http://www.hotelinfo.hu/katalogus2013/#/144-145/
AQUAWORLD ÉLMÉNYFÜRDŐ http://www.hotelinfo.hu/katalogus2013/#/22-23/